Sajtóközleményeink

1. Sajtóközlemény:

A Demokratikus Koalíció Székesfehérvári Szervezete elhatárolódik és elítéli a ma reggelre virradó éjszaka elkövetett síremlékgyalázást!
A nagy múltú és köztiszteletben álló Hege család síremlékének vandál megrongálása nyilvánvalóan politikai indíttatású és Hege Attila temetkezési vállalkozó ellen irányult.
Mint az a híradásokból közismert, Cser Palkovics András polgármester és a közgyűlés Fidesz, ill. Jobbik képviselői többsége a novemberi közgyűlésen “államosította” a temetkezést, mint üzletágat, aminek értelmében Székesfehérvár polgárai csak a Városgondnokságon keresztül adhatják meg a végtiszteletet hozzátartozóinak. Mellesleg közel 20-30%-kal drágábban, mint az említett vállalkozó tette ezt korábban, aki ennek hangot is adott. A városvezetés ismét beletaposott a demokráciába és valamilyen sejtelmes erők most a megfélemlítés eszközével próbálkoznak!
A Demokratikus Koalíció követeli a versenyhelyzet visszaállítását fehérvári polgártársaink és a demokrácia érdekében, nevében!
Felszólítja a polgármestert, hogy határolja el magát a már rendszeressé váló temetői rongálásoktól, vandalizmustól és tegyen meg mindent azért, hogy elhunyt hozzátartozóink békéken nyugodhassanak!

Székesfehérvár, 2013-01-02

Jávor Sándor