Kapcsolat + tech. segítség

Keressen bennünket !  Kérdezzen !  Segíthetünk ?  Legyen jól informált  !

Ossza meg információit velünk !  Csatlakozzon hozzánk !   Dolgozzunk együtt !

Személyesen az irodánkban:    Jancsár utca 21. Bejárat a Sziget utca felől !!!    (érdemes előtte telefonálni!)

Telefon:  (iroda)     0622 747191

Mobil:                      rövidesen

E-mail:                     fejer1@dkp.hu

Honlap:                     fejer1.dkp.hu

facebook:               http://www.facebook.com/pages/Demokratikus-Koalíció-Székesfehérvár/245241178884607?fref=ts

2 hozzászólás a(z) “Kapcsolat + tech. segítség” bejegyzéshez

1. T.Cím!
    Örülök az iroda megnyitásának.
    Most egy számomra szomorú apropóból irok Önöknek, és ez a trafikpályázat.
    56 éves vagyok és pályáztam 1 üzletre. Nem nyertem,de nem ezért vagyok dühös, hanem azért mert nem értem, hogy pl. a Megyei Földhivatal földbirtokos elnöke és családja (anyós is) miért nyerhettek 6 pályázatot. Érdemes lenne Fejér megyében is utána nézni a nyerteseknek, mer Holzheim és Berényi ùr szavazat számlálok voltak február 19-én a Nemzeti Dohány Zrt-nél.

Üdvözlettel: A.

2. A rendszerváltás óta azon gondolkodtam – Melyik pártba kellene belépnem?
    Azt HISZEM, eljött az idő amikor végre eltudom határozni magam. Gyurcsány Ferencet mindig is nagyon tiszteltem és közelállónak éreztem magamhoz – már ami a nézeteimet jelenti – bár személyesen nem ismerjük egymást. Távol akartam magam tartani a politikától mindig is, a lelki nyugalmam megőrzése végett, de most el veszítettem a türelmemet.
    Azt mondom ITT AZ IDŐ! Döntsük meg ezt a mocskos, korrupt rendszert – már ami az Orbán rendszert illeti. Hiszek a demokratikus megoldásokban, de már nagyon dühös vagyok. Véleményem szerint jóegynéhányan vagyunk ebben az országban akik így gondolják, csak a végső lökést várják. Nevezzük hátba vágásnak. Ebben a hátbavágásban – emberek nyissátok ki a szemeteket és a szátokat – szeretnék segíteni.
    Ezért szeretnék – akarok – belépni a Demokratikus Koalícióba és aktívan részt venni a munkájukban.
    Kérem tegyék lehetővé, hogy személyesen találkozzunk és beléphessek a DK-ba. A telefon számom amin nagyjából éjjel nappal elérhető vagyok: +36205600560. Kérem ha lehet hívjanak fel, hogy megbeszélhessük közös dolgainkat.