FRISS, FONTOS

• Örömmel tudatjuk minden jelenlegi és jövőbeni párttagunkkal, támogatónkkal, szimpatizánsunkkal, barátunkkal és ismerősünkkel, hogy a Demokratikus Koalíció irodája elkészült és már várjuk az érdeklődőket is! Lehet jönni politizálni, beszélgetni, tájékozódni, tanácsot kérni. Tervezzük, hogy lesz vitanap, aktuális tájékoztató, jogi tanácsadás, várospolitikai megbeszélés. Azt tervezzük, hogy hétköznapokon 10 és 18 óra között tartunk nyitva. Minden ötletet, javaslatot örömmel fogadunk, s ha igény van rá, megpróbáljuk annak a megvalósítását.
    A Sziget utca felől van a bejáratunk, a Jancsár utcai buszvégállomástól 330 m-re. Közelben a Spár, a Lidl, így akár a bevásárlással is összeköthető. :) )

Képkivágás