KI MIT TUD verseny

“Ki Mit Tud” versenyt hirdetünk, elsősorban a székesfehérvári városi ügyekről!

Tudni szeretnénk a kormány, a Fidesz, a megyei- és városvezetés minden disznóságáról, mutyijáról, visszaéléséről, mulasztásáról, hiányosságáról, hogy azokat közzé tehessük, hogy mindenki tudomást szerezhessen az országos és a helyi vezetők korrupciójáról, aljasságáról.

Kérünk mindenkit, hogy híreit, értesüléseit ossza meg velünk, hogy mi is továbbíthassuk, terjeszthessük azokat. Kérjük, hogy híreit kulturált formában, az igazsághoz hűen, ellenőrizhetően tárja a nyilvánosság elé!

A bejelentő névtelenségét biztosítjuk. Nevet, e-mail címet, adatokat nem adunk ki harmadik félnek!

2 hozzászólás a(z) “KI MIT TUD verseny” bejegyzéshez

1. Székesfehérvári mutyi
    2013 április 25. | Szerző: Kovács János,
    Ezt el se hiszem. Az elnyerhető öt fehérvári mutyiból kettő Szigliné Pongrácz Anitához került. Ha nem ő lenne Cser-Palkovics András polgármester rokona, talán el se hinném.

2. Hozzászólás: 2013-04-30 – 16:25
    T.Cím!
    Örülök az iroda megnyitásának.
    Most egy számomra szomorú apropóból irok Önöknek, és ez a trafikpályázat.
    56 éves vagyok és pályáztam 1 üzletre. Nem nyertem,de nem ezért vagyok dühös, hanem azért mert nem értem, hogy pl. a Megyei Földhivatal földbirtokos elnöke és családja (anyós is) miért nyerhettek 6 pályázatot. Érdemes lenne Fejér megyében is utána nézni a nyerteseknek, mer Holzheim és Berényi ùr szavazat számlálok voltak február 19-én a Nemzeti Dohány Zrt-nél.

Üdvözlettel: A.